Pastís de Peix

Gentilesa de Peixos Sara

Pastís de Peix

Ingredients per a 8 persones

  • 250grs de palets de cranc
  • 4 ous
  • 50 ml de tomàquet fregit
  • 200 ml de nata liquida
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Una mica de mantega
  • Una mica de pa ratllat
  • Un lluç fresc de més o menys mig quilo
  • 250GRS de llagostins cuits
  • Una fulla de llorer

Elaboració

Primer de tot netejarem el lluç traient la tripa i el rentem bé. El posem així sencer a bullir amb aigua , sal i una fulla de llorer.
Un cop bullit el lluç el retirem de la cassola i el deixem refredar.

Ara batrem els ous en un bol i afegim els llagostins i els palets de cranc.
Ara traiem el cap, l'espina i la pell del lluç i el esmicolem a trossos. Afegim el lluç al bol.
Seguidament i afegim el tomàquet, la nata liquida, un pols de sal i un pols de pebre. Remenem be tot plegat. Ara precalentem el forn a 180 graus.
Preparem un motlle untat amb mantega i seguidament i fregem a sobre la mantega amb pa ratllat que ens quedará agafat a la mantega.
Repartim be el contingut del bol al motlle i per acabar posem al forn durant 45 minuts.
Passat aquest temps traiem el motlle del forn i deixem refredar.

Un cop fret traiem el pastís del motlle i el posem a una plata.
Recomano servir aquest pastís fred.

Tràmits del Mercat Cobert

Contacta amb nosaltres

Receptes dels paradistes

Associació de Comerciants Centre Ciutat